Skip to content
Lær musikteori hos FOF København

Sangskrivning – den gode proces

Hvad er en god sang? Hvordan bygges en sang op? Hvad vil det sige at skrive en god tekst? Og hvad betyder produktion for moderne sangskrivning? Fra de største pophits til den eksperimenterende scene er der det samme på spil – den gode idé.

Undervisningen består af oplæg, som præsenterer forskellige metoder til at skrive, komponere og producere musik og ord. Oplæggene fungerer som udgangspunkt for ugens opgave, som laves derhjemme og præsenteres for gruppen næste gang.

Du vil blive del af et skabende fællesskab, hvor vi lytter til hinandens sange og øver os i at give og modtage konstruktiv kritik.

Du kan skrive sange på klaver, guitar eller laptop og være alt fra garvet musiker til nybegynder.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 19:00-20:40 FOF Musikskolen Nørreport Otto Lykke Kjær
2 Mandag 02.09.2024 19:00-20:40 FOF Musikskolen Nørreport Otto Lykke Kjær
3 Mandag 09.09.2024 19:00-20:40 FOF Musikskolen Nørreport Otto Lykke Kjær
Se alle Se færre
Underviser

Otto Lykke Kjær

Uddannelse: STX fra Sankt Annæ Gymnasium og Den Rytmiske Højskole.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er musikalsk altmuligmand med en forkærlighed for lækker produktion og den gode komposition. Mine egne projekter tæller alt fra fusionsjazz og disco-rap til l-pop og eksperimenterende instrumentale kompositioner – gerne kæmpestore arrangementer og vanvittige idéer! Som sangskriver, multiinstrumentalist, producer, kapelmester og mangeårig underviser vil jeg hjælpe dig med at komme tættere på dine drømme. Undervisningen hos mig tager udgangspunkt i dine interesser: Vi skal lære, hvordan musikteorien kan være sangskriverens bedste ven, og hvordan man bliver bedre gennem sin DAW (Ableton eller Logic) og hurtigere kan få sine ideer ud og skabe noget konkret. Udover dette kigger vi på diverse teknikker, som professionelle sangskrivere bruger for at lave den gode komposition, og så lytter vi til eksempler fra en masse forskellige genrer.

Undervisningserfaring: Underviser i rytmisk musik, produktion, sangskrivning, band-kirurg, arrangement og performance på Byens Skole, Hundige Lilleskole, Den Frie Fakkel og Den Rytmiske Højskole. Derudover har jeg eget firma med musikundervisning.