Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Kondition og styrke – via sundhedscenter

Kondition og styrke er for dig, der har afsluttet et forløb i Frederiksberg Sundhedscenter eller dig, som har brug for samme træning. Du får trænet din kondition, styrke og balance – alt det der skal til for at få et større overskud i hverdagen.

Vi starter hver gang med en grundig opvarmning, hvorefter vi benytter træningsmaskiner og mindre træningsrekvisitter som f.eks. håndvægte og elastikker.

Hver gang slutter vi af med strækøvelser.

Der tages altid udgangspunkt i den enkeltes træningsbehov, og der er tid til individuel vejledning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.08.2024 16:45-18:15 Frederiksberg Sundhedscenter Mathilde Bæk-Larsen
2 Tirsdag 20.08.2024 16:45-18:15 Frederiksberg Sundhedscenter Mathilde Bæk-Larsen
3 Tirsdag 27.08.2024 16:45-18:15 Frederiksberg Sundhedscenter Mathilde Bæk-Larsen
Se alle Se færre
Underviser

Mathilde Bæk-Larsen

Uddannelse: Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i 2024.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har trænet og undervist alle aldersgrupper i mine jobs i private fysioterapiklinikker, træningscentre, hjemmeplejen og på lejrskoler med børn. Derudover har jeg en masse erfaring fra mine seks praktikker på studiet i alt fra hospitalsregi til kommunalt, hvor jeg har arbejdet med børn, ældre og alt derimellem. Jeg har en masse kropslig erfaring fra mine hobbyer crossfit, styrketræning, løb, yoga, dans, svømning og rulleskøjter. Jeg elsker at dyrke sport, og træning skal for mig være sjovt og forskelligt, for at jeg synes, det er fedt! Den stemning tager jeg altid med ind på mine hold – god energi og noget nyt til træningen hver gang.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring med holdundervisning fra mine jobs i fysioterapiklinikker og træningscentre i alt fra puls og styrke, stram op, HIT (high intensity training) til TRX (Total Body Resistance Exercise), reformer og maskiner. Jeg har undervist 1. og 2. semesters fysioterapeutstuderende på Københavns Professionshøjskole i anatomisk palpation (praktisk anatomi) og har altid følt mig hjemme i underviserrollen.