Skip to content
Lær engelsk hos FOF Nordsjælland

Engelsk – niveau B1+ (Konversation)

Du har også evnen til ubesværet at føre en almindelig samtale og præsentere dine synspunkter om et givent emne på et rimeligt niveau. Desuden er du i stand til at skrive tekster til dagligdags brug samt enkle tekster om emner, der interesserer dig.

Du er velkommen til at kontakte underviseren angående valg af trin.

Hvem er målgruppen?

B1+ er for dig, der kan følge med i samtaler om almindelige emner og forstå indholdet i nyhedsudsendelser på radio og tv. Du har en solid forståelse for dagligdags tekster og kan nemt referere til dem, herunder almindelige avisartikler. Lettilgængelige noveller og blogs er også inden for din forståelsesramme. Du kan nemt deltage i samtaler og udtrykke dine synspunkter på et rimeligt niveau.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.09.2024 10:30-12:10 Satellitten Ana Monge del Olmo
2 Torsdag 26.09.2024 10:30-12:10 Satellitten Ana Monge del Olmo
3 Torsdag 03.10.2024 10:30-12:10 Satellitten Ana Monge del Olmo
Se alle Se færre
Underviser

Ana Monge del Olmo

Uddannelse: Cand.mag i engelsk med bifag i spansk fra Zaragoza Universitet og Københavns Universitet, hvor jeg har taget kurser i spansk for udlændinge. Bachelor i Turist Management, Zaragoza Universitet, Spanien.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i spansk i Danmark på forskellige niveauer siden 2010.

Andet: Jeg er spanier men fast bosiddende i Danmark. Som rejsekonsulent har jeg beskæftiget mig indgående med spansk kultur set fra en udlændings perspektiv gennem en årrække.