Skip to content
Lær fransk hos FOF København

Fransk – begyndere

Elsker du Frankrig, og drømmer du om at lære fransk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Frankrig og andre fransktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i fransk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Vi træner god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv.

Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Undervejs vil du også få et indblik i den franske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 25.09.2024-29.01.2025
  • Adresse Telefonfabrikken, Gladsaxe
    Telefonvej 8
    2860 Søborg
  • Lokale Undervisning 1
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Du bedes anskaffe denne bog, som vi skal bruge i undervisningen: Début 1 af Vibeke Gade som Ibog. Bogen findes også som fysisk bog, men er en del dyrere, den kan anskaffes som supplement, men er ikke obligatorisk.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 18:50-20:30 Telefonfabrikken, Gladsaxe Stig Borchersen
2 Onsdag 02.10.2024 18:50-20:30 Telefonfabrikken, Gladsaxe Stig Borchersen
3 Onsdag 09.10.2024 18:50-20:30 Telefonfabrikken, Gladsaxe Stig Borchersen
Se alle Se færre
Underviser

Stig Borchersen

Uddannelse: Jeg er cand.mag. i fransk og datamatisk lingvistik hos Københavns Universitet. Derudover har jeg en fransk bachelor i litteratur og fonetik, »License de Lettres Modernes«, hos Université de Strasbourg. Jeg har også en MBA fra Ecôle de Management de Lyon.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har mangeårig erfaring inden for IT Management Consulting.

Undervisningserfaring: Jeg har undervisningserfaring i fransk fra bl.a. aftenskoler, coaching og som lærer/vikar. 

Andet: Mine 2 byer i Frankrig er Strasbourg og Lyon, hvor jeg har boet og studeret. Fra l’Université de Strasbourg har jeg en uddannelse i litteratur med speciale i fonetik/fonologi. Netop udtale og forståelse af lydene i sproget lægger jeg stor vægt på som underviser. Fra l’Ecole de Management de Lyon har jeg en »Master of Business Administration«, hvorved jeg bl.a. har stor indsigt i fransk erhvervsliv, økonomi og ledelseskultur.

Ud over min franske baggrund har jeg gennem mange år arbejdet som konsulent og konsulent-manager i førende IT- og konsulenthuse. Mit speciale er IT-strategi og optimering af IT-organisationer, og jeg tilbyder i den sammenhæng også rådgivning til franske virksomheder i Danmark.

Mens jeg var læste i København var jeg 4-sproget turist-guide ved Havnerundfarten.