Skip to content
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – begyndere

Elsker du Italien, og drømmer du om at lære italiensk? Italienerne bliver enormt begejstrede, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Italien.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i italiensk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi særligt fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen, men du bliver også introduceret til den helt grundlæggende grammatik, så du får en solid grammatisk base fra starten. Du lærer bl.a. at indlede en samtale, introducere dig selv, sige hvad klokken er og handle i supermarkedet. Vi øver forskellige hverdagssituationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille en cappuccino på den lokale kaffebar. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur og italienernes hverdag.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 17:00-18:40 Kulturcenter Mariehøj, Gl. Holte Merle Lone Sørensen
2 Torsdag 03.10.2024 17:00-18:40 Kulturcenter Mariehøj, Gl. Holte Merle Lone Sørensen
3 Torsdag 10.10.2024 17:00-18:40 Kulturcenter Mariehøj, Gl. Holte Merle Lone Sørensen
Se alle Se færre
Merle Lone Sørensen underviser hos FOF København
Underviser

Merle Lone Sørensen

Uddannelse: Erhvervssproglig korrespondent i italiensk, tysk og fransk fra CBS, folkeskolelærer, indvandrerlæreruddannelsen samt voksenpædagogisk kursus.

Undervisningserfaring: Jeg har mere end 25 års undervisningserfaring fra folkeskolen og ungdomsskolen i fremmedsprog og dansk. Jeg har også tidligere undervist på aftenskole i italiensk.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har arbejdet med oversættelser af juridiske og forsikringsdokumenter i internationale virksomheder samt oversættelse af turistbrochurer.

Andet: I min fritid er jeg optaget af god litteratur på fremmedsprog, og hvordan man tilegner sig fremmedsprog. På mine kurser skal vi tale, lytte, læse og skrive italiensk og se nærmere på italienske traditioner, højtider og kultur mv.