Skip to content
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – niveau A1+

Har du allerede lidt kendskab til det italienske sprog, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau A1?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi videre med det elementære talesprog, så du bliver endnu bedre til at klare dig på egen hånd. Du får udvidet dit ordforråd endnu mere og forbedret din udtale. Du kan fx lære at samtale om vejret, shoppe tøj og fortælle om din hverdag. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik – særligt fokuserer vi på refleksive verber, modalverber, possessive pronominer og gerundio (absolut nutid).

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau A1+ er for dig, som allerede forstår små hverdagsord og udtryk. Du kan forstå sammenhængen i korte beskeder og meddelelser, læse korte tekster samt finde bestemte oplysninger i fx hverdagsbrochurer. Du kan udveksle enkel smalltalk og vendinger om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan også selv skrive korte beskeder og notater.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Camilla Ortmann
2 Tirsdag 24.09.2024 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Camilla Ortmann
3 Tirsdag 01.10.2024 17:00-18:40 FOF Hellerup St. Camilla Ortmann
Se alle Se færre
Underviser

Camilla Ortmann

Uddannelse: Jeg har en erhvervssproglig uddannelse i italiensk og engelsk fra CBS. Derudover er jeg cand.mag. i engelsk med sidefag i italiensk fra Københavns Universitet. 

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har arbejdet med sprog og oversættelse i tidligere job.

Undervisningserfaring: Jeg har tidligere undervist i italiensk på aftenskole. Jeg nyder at dele min passion for Italien og italiensk kultur med mine kursister.

Andet: Italiensk fylder meget i mit liv, da det er mit andet modersmål. Derudover jeg har boet i Rom i 7 år. Jeg har også en italiensk mand, som jeg taler italiensk med derhjemme.