Skip to content
Tag et sprogkursus i italiensk hos FOF

Italiensk – niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til italiensk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau A1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus lærer du at læse og forstå forskellige korte tekster, fx avisartikler og små historier. Dit ordforråd forbedres yderligere, så du kan udtrykke dig klart og præcist i en samtale. Vi øver os i at tale om dagligdagsemner og laver skriftlige øvelser, hvor du lærer at formulere dig om det, som du interesserer dig for. Vi arbejder også videre med grammatikken – f.eks. bydemåde, imperfetto og gerundio, condizionale, dativ- og akkusativpronominer.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau A2 er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk, og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, som fx breve og personlige notater. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 19.09.2024-27.02.2025
  • Adresse FOF Hellerup St.
    Ryvangs Alle 79 B, 1.
    2900 Hellerup
  • Lokale Lok.5
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Vi benytter Passaparola II (tekstbog) med tilhørende skriftlige øvelser, som du bedes anskaffe hvis du er ny kursist. Derudover undervisningsmateriale efter aftale med læreren.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.09.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Alba Granizio
2 Torsdag 26.09.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Alba Granizio
3 Torsdag 03.10.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Alba Granizio
Se alle Se færre
Underviser

Alba Granizio

Uddannelse: Jeg er italiensklærer og har en kandidatuddannelse i didaktik fra Universitetet i Siena.

Faglige kvalifikationer: Jeg har udarbejdet et undervisningssystem bestående af en begynderbog: ’Jeg klarer mig på italiensk!’ med tilhørende CD.

Undervisningserfaring: Foruden FOF København underviser jeg i italiensk på Det Italienske Kulturinstitut i København.

Andet: Jeg arbejder også som freelance journalist, oversætter og forfatter. Jeg har blandt andet udgivet "Jeg klarer mig på italiensk!", som er et indlæringsprogram i tekst og lyd med intensive kurser i italiensk sprog og kultur som målgruppe, og "Napolis tusind farver" – en guide til Napoli. Derudover har jeg taget initiativ til fremme af og kendskabet til italiensk sprog og kultur gennem projektet "Italiensk som fremmedsprog i Danmark" – et samarbejde mellem danske og italienske gymnasier og universiteter. I 2022 har jeg udgivet en bog om Procida på både italiensk og dansk.