Skip to content
Lær tysk hos FOF København

Tysk – niveau B2 – konversation

Kan du allerede tale og forstå tysk på aktivt niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i tysk niveau B1 eller B1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette tyskhold, på niveau B2, lægger vi særlig vægt på konversation. Vi dedikerer vores tid til at tale tysk sammen, hvor vi diskuterer aktuelle emner, tysk kultur, kunst og litteratur samt andre relevante emner inden for samfundet. Gennem samtalerne vil du ikke kun udvide dit ordforråd, men også forbedre din udtale og styrke dine grammatikfærdigheder. Konversationen er en essentiel del af kurset, da den giver dig mulighed for at praktisere og forbedre dine tyskkundskaber i en interaktiv og engagerende kontekst. Vi opfordrer til en åben dialog og deltagelse, så du kan få mest muligt ud af kurset og føle dig mere selvsikker i at kommunikere på tysk.

Hvem er målgruppen?

Tysk niveau B2 er for dig, der kan forstå længere, sammenhængende samtaler og oplæg, og som kan følge med i en relativt indviklet ordveksling, forudsat at du har en pæn indsigt i emnet. Du forstår tyske film uden undertekster og er i stand til at læse undertekster på tysk. Du kan desuden læse og forstå debatartikler og de fleste moderne noveller og lettilgængelige romaner. Niveauet fastlægges efter holdets kollektive niveau – med støtte og udfordring både til den lettere øvede og den, som kan noget mere. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 17:00-18:40 Skolen i Bymidten Torsten Nietz
2 Onsdag 02.10.2024 17:00-18:40 Skolen i Bymidten Torsten Nietz
3 Onsdag 09.10.2024 17:00-18:40 Skolen i Bymidten Torsten Nietz
Se alle Se færre
Underviser

Torsten Nietz