Skip to content

Anastasia – musical på Det Ny Teater

Glæd dig til en uforglemmelig teateroplevelse og til at opleve hele Det Ny Teaters tekniske apparat med illusioner, sceneeffekter, stort cast og orkester. Vi har de bedste A-billetter.

 
Indenfor i Det Ny Teater. Foto: Det Ny Teater.

Anastasia

Hendes fortid var et mysterie. Hendes fremtid er et eventyr. Overlevede zardatteren Anastasia sin families skæbne under den russiske revolution? Legenden om Anastasia vækkes til live i denne storslåede og episke musical.

Det Ny Teaters musical Anastasia er en gribende forestilling om kvinden, der påstod at være datter af den sidste russiske zar og som undslap mordet på familien. På rollelisten er blandt andet Julie Steincke, Marianne Mortensen og Emilie Groth.

Musicalen er skabt af den Tony Award-vindende trio Terrence McNally, Stephen Flaherty og Lynn Ahrens.


Anastasia. Foto: Det Ny Teater.

Program

Inden forestillingen får vi kaffe og mag.art. Bente Hatting Gjelten fortæller om Anastasias eventyrlige skæbne. Var det sandhed eller løgn?

Derefter ser vi forestillingen fra gode pladser.

Kl. 13.30: Kaffe, kage og foredrag.

Kl. 15.00: Forestillingen begynder.

Værd at vide

Pris inkl. foredrag, kaffe/kage og A-billet.

Varighed: 2 timer og 30 min. inkl. 20 min. pause.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 20.10.2024 13:30-17:30 Det Ny Teater Bente Hatting Gjelten
Turleder

Bente Hatting Gjelten

Mag.art. i teatervidenskab fra Københavns Universitet og aut. guide.

Bente har i over 40 år undervist i FOF dels i Gentofte dels i Hørsholm i aktuelle teaterforestillinger og litteratur. Derudover har hun arrangeret talrige kulturrejser, bl.a. 21 gange til Gotland, derudover initiativtager til rigtig mange “Indenfor murene”-besøg, hvor vi med FOF-grupper besøger interessante steder og ofte får specialrundvisninger.

Rundt om i FOF-afdelinger holder Bente foredrag om aktuelle kulturbegivenheder eller berømte forfattere, senest “Er det forbandet at være dannet” (bl.a. om Emma Gad). I flere år har hun stået for “Teaterbrevkassen” og kaldes “Teatrets Emma Gad.”