Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Lær at lave lækker plantebaseret aftensmad, du kan servere til både hverdag og fest. Kurset giver en introduktion til det plantebaserede køkken og dets basis ingredienser og viser dig, hvordan du let kan erstatte kød og mælkeprodukter med sunde plantebaserede alternativer.
Du lærer at lave plantebaserede udgaver af kendte klassiske kolde og varme retter som fx lasagne bolognese, frikadeller, fiskefilet og saucer (fx bearnaise sauce) og præsenteres samtidig for nye måder at bruge grøntsager (og frugter) på. Opdag fx hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker vegansk pulled pork.
Kurset er både for dig, der gerne vil spise mere plantebaseret, eller som har fået en veganer i familien eller i venneflokken, som du gerne vil kunne forkæle med lækre nærende plantebaserede retter.
Udgifter til råvarer ca. kr. 100,- pr. gang afregnes direkte med underviseren.
Medbring gerne egne drikkevarer.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 10.04.2025 | 16:30-20:30 | Peter Willemoesskolen | Ditte Lustrup |
2 | Torsdag 24.04.2025 | 16:30-20:30 | Peter Willemoesskolen | Ditte Lustrup |
3 | Torsdag 08.05.2025 | 16:30-20:30 | Peter Willemoesskolen | Ditte Lustrup |
Ditte Christina Lustrup er uddannet indenfor ernæring og sundhed og har mange års erfaring i det plantebaserede køkken. Hun har bl.a. arbejdet i køkkenet hos den veganske og økologiske Café Kosmos i Odense og udviklet plantebaserede opskrifter til både firmaer, instagram og madbloggen Hybenliv.dk. Derudover er hun foredragsholder og forfatter til den plantebaserede kogebog: Hyben, en vitaminbombe fyldt med smag og næring.