Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Slib kniven og fat piskeriset og hyg dig med at lave mad inspireret fra hele verden.
De gode råvarer er udgangspunktet, og vi hjælper dem på vej til at blive til et gourmetmåltid. Mad, så vi kan høre englene synge! Lær om de små ’fif’ i køkkenet, som kokkene bruger.
Udgifter til råvarer kr. 600,- som betales til underviseren den første undervisningsgang.
Medbring forklæde og evt. knive.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 21.10.2024 | 17:00-21:00 | Tåsingeskolen | Jette Sissi Briffa |
2 | Mandag 04.11.2024 | 17:00-21:00 | Tåsingeskolen | Jette Sissi Briffa |
3 | Mandag 18.11.2024 | 17:00-21:00 | Tåsingeskolen | Jette Sissi Briffa |
4 | Mandag 02.12.2024 | 17:00-21:00 | Tåsingeskolen | Jette Sissi Briffa |
5 | Mandag 16.12.2024 | 17:00-21:00 | Tåsingeskolen | Jette Sissi Briffa |
Se alle Se færre |
Jeg er uddannet som kok og har arbejdet i mange år. Brænder for at lave god mad med tanker.
Har blandt andet arbejdet på Under Lindetræet et par gange i mine unge år.
At rejse og arbejde i udlandet var en stor drøm og det blev til 10 år ude af Danmark. Som har givet nogle erfaringer fra det kolde Grønland til det subtropiske Australien og til det sydlige Middelhavs Malta.
I Grønland blev det til at hjælpe med at starte en ny restaurant op og det var fantastisk at opleve Grønland.
I Australien blev det til flere steder rundt om fra Gold Coast, Great Barrier Reef til langt inde i regnskoven for at lave mad til 100 mennesker, kæmpe oplevelse (og hårdt arbejde).
På Malta blev det til at undervise på Universitetet i kreativ formidling og på Hotel og Restaurant undervisning i desserter.
Har en uddannelse fra Seminarium Kunst og Håndværk, så min interesse for kunst og kultur er stor.