Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Hensyntagende træning hos FOF

Osteoporose Træning

Effektiv og skånsom holdtræning for dig med osteoporose (knogleskørhed). Knoglerne er livet igennem påvirkelige for den ydre belastning de udsættes for. Motion og træning har en videnskabelig dokumenteret gavnlig effekt.

Der vil blive arbejdet med styrketræning, udholdenhed, balance og koordination. Har du lyst til øget velvære og til at gøre noget godt for dine knogler sammen med andre i samme situation, så meld dig til dette hold!

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.08.2024 11:30-12:45 Bagergade 67 D Rasmus Kongegaard Mortensen
2 Torsdag 05.09.2024 11:30-12:45 Bagergade 67 D Rasmus Kongegaard Mortensen
3 Torsdag 12.09.2024 11:30-12:45 Bagergade 67 D Rasmus Kongegaard Mortensen
Se alle Se færre
Rasmus-Kongegaard-Mortensen_FOF
Underviser

Rasmus Kongegaard Mortensen

Jeg er uddannet fysioterapeut og til daglig arbejder jeg på hjerteafdelingen OUH Svendborg Sygehus. Jeg har en bred erfaring med genoptræninger indenfor ældreområdet bl.a. med sammenfald i ryggen og hoftebrud. I min træning er jeg vant til at kunne justere træningen således, at den passer til den enkeltes niveau og til de hensyn der evt. måtte være.

I holdtræningen er der stor fokus på tryghed, holddynamik og kvalitet – det skal være et sikkert miljø, at træne i og der skal være plads til socialt samvær og at have det sjovt. Derudover er det vigtigt for mig, at træningen tager udgangspunkt i den evidensbaseret viden.  
Samlet håber jeg på, at træningen kan være med til at bidrage til en hverdag med masser af bevægelse og livsglæde.