Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Dyrk Yoga i FOF

Blid yoga for alle

Dette er holdet for dig, der gerne vil drage omsorg for dig selv og din krop med blide men effektive øvelser fra yogaens verden. Du kan være med uanset alder eller erfaring med yoga.

Hver undervisningsgang startes med en siddende centrering, hvor du inviteres til at rette opmærksomheden mod dit åndedræt, Herefter arbejder vi med hele kroppen gennem blide bevægelser og stræk. Vi øver både siddende, liggende og stående stillinger. Vi arbejder med åndedræt, blid styrke og balance. Der er fokus på det, du sanser og oplever i egen krop frem for, hvordan stillingerne ser ud. Undervisningen rundes af med en guidet dybdeafspænding, så du kan bevæge
dig ud i dagen frisk og veludhvilet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 10:15-11:45 FOF Vindegade 72 Kristine Amalie Æbelø
2 Torsdag 03.10.2024 10:15-11:45 FOF Vindegade 72 Kristine Amalie Æbelø
3 Torsdag 10.10.2024 10:15-11:45 FOF Vindegade 72 Kristine Amalie Æbelø
Se alle Se færre

Kristine Amalie Æbelø

Yoga er for mig en måde at leve mit liv på. Det rækker ud over de fysiske øvelser og ind i min hverdag. Det har det gjort, siden jeg i tog min første yogatime i 1999. Og det elsker jeg.
Min undervisning har rod i hatha-yogaens univers med fokus på sanseoplevelsen frem for det visuelle udtryk. På mine hold er der ingen krav om præstation eller om at ”være bedst”, men i stedet en invitation til at være nysgerrig og opmærksom på kroppen og respektere den, sådan som den er i dag. Lige nu. Alle kan være med, og jeg glæder mig til at guide dig!
Gennem de fysiske øvelser kan vi træne smidighed, styrke og mobilitet. Glæden ved at mærke kroppen arbejde. Derudover hjælper yogaen os til at ”komme ud af hovedet og ned i kroppen”, og på den måde kan vi opleve at stilne sindet og øve os i at være mere tilstede i nuet. Den oplevelse vil jeg gerne give videre til mine kursister.
Vejrtrækningsøvelser og dybdeafspænding er vigtige elementer i min undervisning. Jeg ønsker, at du går hjem fra holdet med en oplevelse af både afspændthed og ny energi.
Mit speciale er hatha yoga, yoga for gravide og efterfødselstræning. Jeg underviser også børne- og familieyoga samt restorativ yoga. Jeg er uddannet hos Hamsa Yoga i 2012 i Kerala i Sydindien og har siden suppleret med div. uddannelser og kurser i børneyoga, yogafilosofi- og psykologi, yogaanatomi,
og senest restorativ yoga.
Derudover har jeg en kandidatgrad i religionsvidenskab fra SDU hvor jeg skrev speciale om yoga.