Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Spansk B2

Selvstændig sprogbruger

Dette kursus er en fortsættelse af B1 og henvender sig til dig, der ønsker at opnå større sikkerhed med det spanske sprog og udvide kendskabet til spanske forhold inden for kultur, politik, samfund og historie.

Du kan på dette niveau forstå længere, sammenhængende tale og ordudveksling på spansk standardsprog talt i et almindeligt tempo, forudsat at emnet er kendt. Du kan desuden læse og forstå moderne noveller og lettilgængelige romaner og artikler om aktuelle emner. Du kan frit og utvungent deltage i diskussioner på spansk om almindelige emner og udtrykke din mening på et almindeligt standardsprog.

Undervisningen

Kurset lægger vægt på de kommunikative færdigheder, som forbedres gennem f.eks. dialoger, spil og diskussioner på spansk. På dette kursus inddrages artikler, litterære tekster og multimedia som understøttende materiale. Den spanske grammatik inddrages efter behov. 

Målet for dette kursus er at sætte dig i stand til at kommunikere afslappet på spansk i dagligdagssituationer og deltage utvungent i diskussioner på spansk om almindelige kendte emner på et almindeligt standardsprog.

Der oplyses om undervisningsmateriale ved 1. mødegang.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 19:00-20:40 FOF Kochsgade 31 A Rosalba Osorio
2 Mandag 30.09.2024 19:00-20:40 FOF Kochsgade 31 A Rosalba Osorio
3 Mandag 07.10.2024 19:00-20:40 FOF Kochsgade 31 A Rosalba Osorio
Se alle Se færre

Rosalba Osorio

Jeg hedder Rosalba Osorio.  Spansk er mit modersmål og jeg har også læst det på universitet både i Colombia og på det Syddanske Universitet i 2012.  

Jeg har selv skulle tilegne mig det danske sprog som voksen, og har derfor stor forståelse for jer som kursister. Jeg kan hjælpe dig med min rolige og motiverende måde at undervise på, så du kan få sagt noget, selvom du føler sig usikre.

Jeg glæder mig til møde dig, hvis du gerne vil lære et dejligt sprog på en nem og sjov måde.