Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
May Bjerre Eiby holder foredrag ved FOF København

Omsorgsmanifestet

De skjulte optagelser i »Plejehjemmene bag facaden« afslørede i sommer omfattende omsorgssvigt på danske plejehjem, og de kalder på, at vi gentænker vores menneskesyn.

May Bjerre Eiby er plejehjemsleder, forfatter og debattør. Hun har markeret sig som en markant stemme i den offentlige debat om, hvordan vi behandler vores ældre. Denne aften fortæller hun om omsorgsfilosofien bag sit arbejde. Om K.E. Løgstrups etiske fordring og det almenmenneskelige i at være afhængige af hinanden. Og om hvad både de fysiske omgivelser - dufte, lyde, farver – og nærvær og sociale relationer betyder for et rigt og værdigt liv.

May Bjerre Eiby har, siden hun var midt i 20’erne, kæmpet for de allerældstes rettigheder, for deres værdighed, når de sidder ved endestationen: plejehjemmet. Hun er leder af det private plejehjem Dagmarsminde. Hendes bog »Omsorgsmanifestet – hvordan vi skaber verdens bedste plejehjem« er netop udkommet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.03.2021 19:00-21:00 KU.BE May Bjerre Eiby
Foredragsholder

May Bjerre Eiby