Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Street Art – Billedskole hos FOF København

Street art – billedskole 9-12 år – 5 dage i sommerferie

Sommerferie med mulighed for at fordybe sig i billedkunst

Kan du lide at udtrykke din fantasi, så er dette holdet for dig!

Vi skal arbejde i 2D og 3D med inspiration og teknikker fra både kunstens, street-art'ens og tegneseriens verden, når vi i løbet af de fem intensive dage griber tegnebræt, spraydåser og limpistoler. Her handler det ikke om at kunne tegne perfekt, men om at have lyst til at skabe og eksperimentere. Alle kan være med uanset teknisk niveau. Det vigtigste er, at man har lyst til at være kreativ. Vi arbejder med opgaver, hvor der er spillerum til at løse dem ud fra egen fantasi og under individuel vejledning fra underviseren.

I løbet af ugen tager vi ud og ser på kunst byens rum.

Der vil være fokus på hygge og fællesskab, og der er også plads til pauser, hvor vi f.eks. tager frokosten med ud i den friske luft.

Værd at vide

Husk tøj der gerne må blive snavset og en god madpakke og drikkevarer. Prisen er inkl. materialer. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Holdet er for børn uden voksne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 01.07.2024 10:00-13:30 KBH K, Rosenborggade Rikke Hostrup
2 Tirsdag 02.07.2024 10:00-13:30 KBH K, Rosenborggade Rikke Hostrup
3 Onsdag 03.07.2024 10:00-13:30 KBH K, Rosenborggade Rikke Hostrup
Se alle Se færre
Rikke Hostrup underviser hos FOF København
Underviser

Rikke Hostrup

Uddannelse: Kunstakademiet i Firenze (L’Accademia delle Belle Arti di Firenze) og cand.it i digital design.

Andre faglige kvalifikationer: Udstillingserfaring fra ind- og udland. Medlem af Billedkunstnernes Forbund. Indehaver af pop-up galleriet PugMaxi, som udstiller progressiv keramisk orienteret installationskunst. Har haft elever med på Børnenes Vårsalong på Københavns Rådhus – en censureret kunstudstilling for børn.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2012, bl.a. som underviser i børnehuset på Louisiana, Københavns Kommunes Ungdomsskole og i eget regi som indehaver af Poetisk Pause.