Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.
At lave sine egne flødeboller er vildt sjovt og måske slet ikke så svært, som I tror.
På kurset skal vi arbejde med alle de steps, der indgår i processen, og undervisningen er tilrettelagt på børnenes præmisser. Vi skal bl.a. arbejde med kakaosmør og spændende forskellige chokolader.
Vidste du for øvrigt, at mange mener, at flødeboller oprindeligt stammer fra Skotland fra omkring 1896 og blev videreudviklet og forbedret af en konditorsvend ved navn Hans Emil Gustarv Elikofer?
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlige hjemmelavede flødeboller.
Frokost og drikkevarer, viskestykker, karklud og bokse til at tage flødebollerne med hjem i.
Råvarer er inkluderet i prisen, og prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding skal du notere barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.