Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær at strikke hos FOF København

Strik – begyndere og letøvede

Er du nybegynder eller letøvede strikker, som gerne vil udvide dine strikkefærdigheder? Fordelen ved at strikke er, at det kan tilpasses til enhver smag og stil. Derfor kan du selv være med til sætte dig eget personlige præg på dit strikketøj. Du kan f.eks. strikke en flot sweater, strømper, pudebetræk, huer eller handsker.

Værd at vide

På kurset lærer du de grundlæggende strikkefærdigheder, og du lærer, hvordan man læser en opskrift. Vi starter med at slå masker op, strikke ret- og vrangmasker, tage ind og ud og lukke af. Herefter arbejder vi med simple strukturmønstre som f.eks. rib eller perlestrik og med enkle hulmønstre og snoninger.

Senere på kurset ser vi også på strikkefasthed, og hvordan man monterer. Sideløbende hjælpes du godt i gang og vejledes med dit helt eget projekt.

Medbring

Se materialeliste under kursusbeskrivelsen.

Information

  • Dato 21.10.2024-25.11.2024
  • Adresse Aftenskolernes Hus, Kbh NV
    Tomsgårdsvej 35
    2400 København NV
  • Lokale Lokale 1
  • Bemærkninger Medbring rundpinde helst nr. 4, men 3,5 eller 4,5 kan også sagtens bruges, 80 cm, garnrester der passer til dine pinde og evt. dit eget strikkeprojekt eller opskriften på det projekt, du drømmer om. Påregn evt. yderligere udgift til garn, individuelle mønsterark, prøvegarner, maskesnøre, maskemarkører og andet relevant tilbehør, tilpasset det vi arbejder med. Under kurset producerer vi små prøver - de bliver til sammen til et lille strikket opslagsværk som du kan bruge på din videre strikkerejse.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 21.10.2024 10:00-12:35 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Camilla Ette Gotfredsen
2 Mandag 28.10.2024 10:00-12:35 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Camilla Ette Gotfredsen
3 Mandag 04.11.2024 10:00-12:35 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Camilla Ette Gotfredsen
Se alle Se færre
Camilla Ette Gotfredsen underviser i strikning hos FOF
Underviser

Camilla Ette Gotfredsen

Uddannelse: Jeg er uddannet voksenunderviser – håndarbejdslærer med speciale i garnarbejde fra Hellerup Håndarbejdsseminarium.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har arbejdet som strikdesigner i mange år. Mine modeller har været med på trendshow i både København og London. Jeg arbejder ud fra en omfattende teoretisk viden som kombineres med min følelse for håndværket og garnet – som er mit medium. Jeg arbejder med hånden og hjertet – og den proces fylder mig med energi.

Andet: Jeg har tidligere undervist i folkeskolen og været klasselærer i gennem flere år. Derudover har jeg undervist unge med interesse for at sy og motiveret dem til at dele denne viden med deres veninder. Indenfor strik og hækling har jeg skrevet omkring 90 opskrifter med diagrammer og gradueringer til store størrelser. Jeg har også lavet flere trin for trin vejledninger samt video materiale til smukke strikkede detaljer.

Web: designette.co.uk

Instagram: @designette_knit