Skip to content
Træn pilates hos FOF

Klassisk pilates

Bliv stærkere i kroppen og bevæg dig mere frit og ubesværet. I pilates styrker vi kernemusklerne i mave, ryg og bækken.

Øvelserne er både stående og liggende, og hele kroppen arbejdes igennem. Du får grundig vejledning i øvelserne i afpasset tempo. Du bliver hele tiden udfordret med variationer og nye øvelser. Vi arbejder med kroppens egen vægt og bolde.

Værd at vide

Alle kan deltage, og undervisningen foregår i et let og uhøjtideligt miljø.

Information

  • Dato 29.08.2024-16.01.2025
  • Adresse Louiselund
    Louiselund 9
    2970 Hørsholm
  • Lokale Træningssal
  • Bemærkninger Tæpper, yogamåtter og alt andet nødvendigt udstyr stiller vi til rådighed i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe egen yogamåtte og evt. et tæppe til afspændingen.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.08.2024 17:35-18:45 Louiselund Lotte Welløv Borch
2 Torsdag 05.09.2024 17:35-18:45 Louiselund Lotte Welløv Borch
3 Torsdag 12.09.2024 17:35-18:45 Louiselund Lotte Welløv Borch
Se alle Se færre
Underviser

Lotte Welløv Borch

Uddannelse: Lotte er coach, ICF (International Classification of Functioning, Disability and Health) og uddannet lærer i mindfulness-based stress reduction (MBSR) fra Aarhus Universitet. Hun har en baggrund som master i økonomi og organisation, har læst psykologi på åben uddannelse samt pilates mat-instruktør.

Andre faglige kvalifikationer: Hun har været fast underviser hos FOF og har her fra proces- og undervisningserfaring i menneskers udvikling og potentiale samt kropsbevidsthed og bevægelse. Derudover har hun været leder og arbejdet med HR i det private erhvervsliv og som konsulent med individuelle processer, forandringer og teamudvikling.

Undervisningserfaring: Lotte afholder løbende kurser i mindfulness og MBSR for private, virksomheder og teams, og hun arbejder også med individuelle processer via coaching.

Andet: Lotte har gennem de seneste år dagligt dyrket yoga, meditation og mindfulness. Derudover vinterbader hun og nyder havet, luften og naturen for at få ro, fordybelse og indre balance. Lotte er medlem af Mindfulnessforeningen og ICF.