Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Afspænding/optræning

Ønsker du en stærkere krop, som kan klare mere i hverdagen?

Her er et hold som henvender sig til dig, der har svært ved at deltage på et almindeligt motionshold. Så har du nedsat bevægelighed, som f.eks. på grund af smerter i skuldre, ryg, hoved eller nakke, eller problemer med gigt, ischias eller balance, så er dette hold måske noget for dig.

Ved skånsom træning og afspænding øges kendskabet til kroppens funktioner, og livskvaliteten forbedres. Her foregår træning, som målrettes dit individuelle behov. Vi laver øvelser for dig, som har ondt i ryggen, osteoporose, gigt, kredsløbs lidelser, dårlig balance, ondt i nakken eller andre gener.

Vi slutter af med en guidet afspænding.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 10:30-12:00 Idrætsfabrikken Helle Liane Jensen
2 Tirsdag 10.09.2024 10:30-12:00 Idrætsfabrikken Helle Liane Jensen
3 Tirsdag 17.09.2024 10:30-12:00 Idrætsfabrikken Helle Liane Jensen
Se alle Se færre
Underviser

Helle Liane Jensen

Uddannelse: Psykomotorisk terapeut.

Undervisningserfaring: Siden 2004 har jeg levet af at undervise i bl.a. afspænding, pilates, varmtvandstræning, motionshold, MBL m.m.

Andre faglige kvalifikationer: Kvalifikationer indenfor pilates, yoga (Restorativ, Yin, Hatha m.v.), div. kropsbehandling (bl.a. ayurvedisk yoga-massage og afspænding) og ayurvedisk kok og kostvejleder.

Andet: Psykomotorisk terapeut. Én-til-én næring på alle planer til ældre i egen bolig og på plejehjem - kombi af opbyggende øvelser, nærende berøring, samvær og nærvær.