Skip to content
Gå til gotvedgymnastik i FOF Nordsjælland

Skånsom Gotvedgymnastik

Skånsom gotvedtræning er for dig med en kronisk sygdom, eller for dig med brug for særlig opmærksomhed og optræning.

Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster. Til inspirerende musik og i et tempo, der tager hensyn til den enkeltes helbred, trænes kondition, muskler, balance og koordination.

Værd at vide

Der er nedsat deltagerantal og undervisningen foregår i et roligt tempo. Dette giver mulighed for at tage hensyn til individuelle behov som f.eks. kropslige gener, at forbedre din helbredstilstand og at forøge din livskvalitet.

Gotvedgymnastik er inspireret af Helle Gotveds tanker og handler om at opnå sammenhæng, balance og fri bevægelighed i alle led.

Information

  • Dato 19.08.2024-16.12.2024
  • Adresse FOF Huset, Ordrup
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 22, 2.sal
  • Bemærkninger Vi har yogamåtter, puder til nakken og tæpper til afspænding til rådighed i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe dit eget. Træningen udføres i bare tæer eller fivefinger sokker. Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.08.2024 14:15-15:45 FOF Huset, Ordrup Helle Hein
2 Mandag 26.08.2024 14:15-15:45 FOF Huset, Ordrup Helle Hein
3 Mandag 02.09.2024 14:15-15:45 FOF Huset, Ordrup Helle Hein
Se alle Se færre
Underviser

Helle Hein

Helle er uddannet yogalærer, Gotved-uddannet bevægelsesunderviser, massør, svømme- og idrætslærer samt ernæringsterapeut og antroposofisk homøopat.

Hun har over 20 års undervisningserfaring og er erfaringsrig workshops- og foredragsholder samt behandler.