Skip to content
Gå til gotvedgymnastik i FOF Nordsjælland

Skånsom gotvedgymnastik – kvinder

Skånsom gotvedtræning er for dig med en kronisk sygdom, eller for dig med brug for særlig opmærksomhed og optræning.

Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster. Til inspirerende musik og i et tempo, der tager hensyn til den enkeltes helbred, trænes kondition, muskler, balance og koordination.

Værd at vide

Der er nedsat deltagerantal og undervisningen foregår i et roligt tempo. Dette giver mulighed for at tage hensyn til individuelle behov som f.eks. kropslige gener, at forbedre din helbredstilstand og at forøge din livskvalitet.

Gotvedgymnastik er inspireret af Helle Gotveds tanker og handler om at opnå sammenhæng, balance og fri bevægelighed i alle led.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 30.08.2024 11:55-13:05 Lundtoftehallen Mette Bøeg Larsen
2 Fredag 06.09.2024 11:55-13:05 Lundtoftehallen Mette Bøeg Larsen
3 Fredag 13.09.2024 11:55-13:05 Lundtoftehallen Mette Bøeg Larsen
Se alle Se færre
Underviser

Mette Bøeg Larsen

Uddannelse: Mette Bøeg er Gotveduddannet bevægelsesunderviser, massør, ergonomisk konsulent og kraniosakral terapeut.

Andre faglige kvalifikationer: Udover FOF København er Mette Bøeg tilknyttet Gotvedvedinstituttets uddannelse af gotveduddannede bevægelsesundervisere og massører. Hun har derudover privat praksis på Østerbro. Yderligere afholder hun kurser og foredrag og har ligeledes i en lang årrække udført ergonomisk vejledning på virksomheder.

Andet: Mette Bøeg: "Gotvedbevægelse giver dig mulighed for fordybelse og fagligt indsigt i hvordan kroppen fungerer. Bevægelsesglæde, musikalitet og variation er nøgleord i min undervisning. Efter mange års erfaring er det fortsat en stor glæde at mærke, hvor stor en betydning bevægelse og samvær har i vores liv". 

Yderligere info www.privatklinikken.com.