Skip to content
Gå til gotvedgymnastik i FOF Nordsjælland

Gotvedgymnastik

Skånsom gotvedtræning er for dig med en kronisk sygdom, eller for dig med brug for særlig opmærksomhed og optræning.

Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster. Til inspirerende musik og i et tempo, der tager hensyn til den enkeltes helbred, trænes kondition, muskler, balance og koordination.

Værd at vide

Der er nedsat deltagerantal og undervisningen foregår i et roligt tempo. Dette giver mulighed for at tage hensyn til individuelle behov som f.eks. kropslige gener, at forbedre din helbredstilstand og at forøge din livskvalitet.

Gotvedgymnastik er inspireret af Helle Gotveds tanker og handler om at opnå sammenhæng, balance og fri bevægelighed i alle led.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 09:30-11:00 KBH V, Vesterbrogade Noura Manookah Lerche
2 Mandag 09.09.2024 09:30-11:00 KBH V, Vesterbrogade Noura Manookah Lerche
3 Mandag 16.09.2024 09:30-11:00 KBH V, Vesterbrogade Noura Manookah Lerche
Se alle Se færre
Underviser

Noura Manookah Lerche

Uddannelse: Jeg er uddannet Gotved bevægelsespædagog, massør og danser. Derudover er jeg certificeret ID psykoterapeut og ID lifecoach.

Andre faglige kvalifikationer: Mine elever siger, at jeg er en dynamisk, kreativ og meget nærværende underviser, der formår at skabe et åbent og inspirerende rum, der indbyder til både at lege og gå i dybden med bevægelserne. Jeg er meget optaget af forbindelsen mellem sind og krop og gør meget ud af, at eleverne går fra undervisningen med en fornemmelse af velvære, flow og at have arbejdet hele kroppen igennem.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist for FOF siden 2006 og har desuden undervist freelance i cubansk dans siden 2002.