Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Skånsom blid yoga

Blid yoga er skånsom yoga, der henvender sig til personer med fysiske eller psykiske skavanker, som ikke kan deltage på et almindeligt hold. Der kan f.eks. være  ryg/nakkeproblemer, gigt, diabetes eller KOL. Blid yoga er en god blanding af yogastillinger, hvor du bliver støttet og udfordret samt åndedrætstræning

I timerne vil du opleve øvelser til leddene, stillinger der styrker musklerne og træner balancen, stræk der øger smidigheden og åndedrættet. Til slut er der en god afspænding, hvor effekten af yogaen integreres i krop og sind. Du vil mærke, at du bliver stærkere og smidigere og får øget velvære i krop og sind.

Information

  • Dato 05.09.2024-09.01.2025
  • Adresse FH Kantinen
    Skovensvej 10
    3450 Allerød
  • Lokale Sal nr. 2, Karate
  • Bemærkninger Kom i behageligt tøj, som du frit kan bevæge dig i. Medbring egen yogamåtte (ikke for tynd), en pude til nakken og et tæppe til afspændingen. Der er gode bade- og omklædningsfaciliteter. Kommer du i bil, er der gratis parkeringsmuligheder på parkeringspladsen ved FH Kantinen.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 08:15-09:45 FH Kantinen Camilla Mørup Christensen
2 Torsdag 12.09.2024 08:15-09:45 FH Kantinen Camilla Mørup Christensen
3 Torsdag 19.09.2024 08:15-09:45 FH Kantinen Camilla Mørup Christensen
Se alle Se færre
Camilla Mørup Christensen
Underviser

Camilla Mørup Christensen

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer fra Yoga-Skolen i Helsingør, som er en 500 timers uddannelse, hvor jeg har fået et dybt kendskab til yogaens tre hovedteknikker: stillinger/asana, åndedrætsøvelser/pranayama og mindfulness/meditation.

Andet: Det er vigtigt for mig, at yogaen bliver inkluderende og bred, så alle kan være med og få et udbytte. Undervisningen foregår i en tryg og uhøjtidelig atmosfære, hvor vi gennem yogaens leg og bevægelse får skabt et rum for balance i krop og sind.

Jeg har som barn oplevet yogaens magi da jeg i 70’- og 80’erne lavede yoga på stuegulvet med min mor, og som ung gik på forskellige aftenskolehold. I forbindelse med udstationeringer (Indien og USA) har det været yogatimer med bl.a. norske, britiske og indiske yogalærere, og jeg har deltaget på forskellige retreats. Jeg har tilgået en masse online undervisning med dedikerede lærere. Alt dette har givet mig en meget bred forståelse for yoga som modtager/udøver, og lysten til selv at give dette tilbage som lærer.