Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Gotved-yoga – seniorer

Dette kursus er med hensyntagende undervisning for deltagere med en kronisk sygdom eller med behov for særlig opmærksomhed pga. nedsat bevægelighed.

Vi kombinerer den frigørende bevægelse i gotvedgymnastikken med elementer fra yoga. Vi arbejder kroppen godt igennem, forbedrer konditionen og styrker alle de vigtigste muskelgrupper. Gotved-yoga er godt for krop og led, og du vil få skabt overskud og inde ro.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 13:00-14:30 FOF Gentoftegade Marianne Berg Thomsen
2 Mandag 02.09.2024 13:00-14:30 FOF Gentoftegade Marianne Berg Thomsen
3 Mandag 09.09.2024 13:00-14:30 FOF Gentoftegade Marianne Berg Thomsen
Se alle Se færre
Marianne Berg Thomsen underviser hos FOF København
Underviser

Marianne Berg Thomsen

Uddannelse: Uddannet bevægelsespædagog i gotvedgymnastik. Jeg har derudover deltaget i en del kurser og efteruddannelser i bl.a. KOL,- Osteoporosetræning, varmtvands-, og styrketræning m. m.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011, og har derudover erfaring fra flere workshop.

Andet: Jeg underviser i en bred palet: Træning imod knogleskørhed, gotvedgymnastik, balance, styrketræning i maskiner og på gulv, varmtvandstræning, Blid Yoga/Yin Yoga og ryg- og hjertetræning. 
Jeg oplever en stor glæde og fornøjelse ved at undervise, i bevægelse og formidle det videre til mine kursister. Bliv klogere på din krop og træning og få den nyeste viden på en inspirerende måde. Så kom og få gang i kroppen, mere overskud og energi til din hverdag.