Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Aftenyoga

Dette yogahold er for dig, der trænger til at komme ned i gear og strække kroppen igennem.

Til Aftenyoga bevæger vi os i et langsomt og roligt tempo, hvor vi sammen lander dagens mange indtryk. Gennem blide bevægelser og flow får du løsnet op for spændinger i kroppen, og sammen med de restorative stillinger gør vi krop og sind klar til aftenens rolige energi, så du kan nyde aftenen fuldt ud.

På holdet træner vi "ro". Du vil lære at forstå kroppens signaler til dig om behov for ro og hvile. Desuden træner vi nærværet med os selv og vores omgivelser gennem åndedrætsøvelser, små meditationer og afspænding.

Hver yogatime afsluttes med en afspænding.

Aftenyoga er en yogaform, hvor alle kan være med – uanset om du er begynder eller har erfaring med yoga.

Kom og vær med, så du kan nyde aftenen fuldt ud.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.08.2024 19:40-21:10 FRB, Falkoner Fitness Emilie Rose Milling
2 Mandag 19.08.2024 19:40-21:10 FRB, Falkoner Fitness Emilie Rose Milling
3 Mandag 26.08.2024 19:40-21:10 FRB, Falkoner Fitness Emilie Rose Milling
Se alle Se færre
Underviser Emilie Rose Milling – FOF København
Underviser

Emilie Rose Milling

Uddannelse: Jeg er uddannet danser og koreograf fra Flow Dance Academy samt danser og performer fra Studio20.

Andre faglige kvalifikationer: Hele mit voksne liv har jeg interesseret mig for udvikling af vores unikke menneskelige potentialer igennem meditation, mindfulness, bevægelse, energiarbejde, personlig udvikling, kropssprog, skuespil/film, udtryk og kreativt arbejde.

Undervisningserfaring: Min drivkraft indenfor undervisning er at skabe et rum, hvor vi frit kan udvikle vores egen personlige danseglæde. Jeg har undervist både børn, unge og vokse on and off, siden jeg var 15 år. Jeg har undervist i stilarter indenfor hiphop og urban (funk, house, waacking m.m.). Derudover underviser jeg i intuitiv dans, impro, udtryk, kropssprog, musikforståelse og flow samt mine egne dansekurser.

Andet: Jeg har min egen lille virksomhed, hvor jeg tilbyder intuitiv vejledning, tarotlæsninger, producerer podcast og videoprojekter.

Læs mere om Emilie her.