Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Yin yoga med tid til ro og fordybelse – workshop

På denne workshop vil du blive introduceret til en række øvelser og redskaber, der kan hjælpe dig med at stresse af og øge dit velvære i hverdagen.

Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform, som er baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære. Via lange dybe stræk stimuleres kroppens bindevæv, muskler, led, organer og energistrømme – og via mindfulness trænes nærværet, accepten og rummeligheden. 

Du vil opleve en øget ro, koncentration, smidighed og velvære samt en forløsning af spændinger og blokeringer i krop og sind. På kurset vil der også indgå åndedrætsøvelser, liggende- og siddende stillinger af 3-7 minutter samt afspænding.

Yin yoga er en yogaform for de fleste – både for dig med fysiske udfordringer og dig, der har en travl og aktiv hverdag.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 23.11.2024 14:00-17:00 KBH K, Teglgårdstræde Heidi Myhre
Heidi Myhre underviser hos FOF København
Underviser

Heidi Myhre

Faglig baggrund: Fysioterapeut, Yogalærer, Pilates-instruktør og kropsterapeut.

Tilgang: Træning giver fysisk og mentalt overskud til at være noget for dig selv og andre. Det mærker jeg selv hver eneste dag. Mit mål er at træningen ligeledes bliver en del af mine elevers velfungerende hverdag. Jeg har fokus på at understøtte processen fra en krop i ubalance, til en velfungerende krop og mentalt overskud.

Se en gratis video med Heidi her: Yogaøvelse 10 min.