Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær at spille bas hos FOF København

Elbas – daghold

Træd ind i verden af rullende basgange og pulserende rytmer! På vores kurser i elbas handler det om at opbygge et solidt groove, uanset om du er til rock, blues, latin eller noget helt fjerde. Er du klar til at skabe den fundamentale rytmiske rygrad i musikken?

Hvordan foregår undervisningen?

På vores kurser i elbas udforsker vi forskellige stilarter. Vi fokuserer på at opbygge vores groove gennem teknikker og forståelse af basgange. Sammen dykker vi ned i elbassens rolle i et orkester, og du lærer ikke kun at spille, men også at forstå nodelæsningen. Fra grundlæggende vekselbas til avancerede jazz, funk og fusion grooves – fra Miles Davis til Jimi Hendrix – udforsker vi musikkens vidunderlige verden.

Medbring

Husk at medbringe dit eget instrument.

Værd at vide

Kurserne er både for begyndere og øvede.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.08.2024 12:45-13:30 FOF Musikskolen Nørreport Carsten Pedersen
2 Torsdag 05.09.2024 12:45-13:30 FOF Musikskolen Nørreport Carsten Pedersen
3 Torsdag 12.09.2024 12:45-13:30 FOF Musikskolen Nørreport Carsten Pedersen
Se alle Se færre
Carsten Pedersen musikunderviser hos FOF
Underviser

Carsten Pedersen

Uddannelse: Jeg er oprindelig pædagogisk uddannet – en uddannelse, jeg bruger meget i forhold til min måde at undervise på. Derudover er jeg musiker og er uddannet dels ved privat undervisning (for 30 år siden) og ved intens turliv på diverse scener i ind- og udland. Mange af disse erfaringer bringer jeg altid i spil i min undervisning. Jeg har både undervist børn i 1. klasse og pensionister – og jeg finder stor glæde ved begge dele.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er som nævnt pædagoguddannet, og det bruger jeg meget i min undervisning. Jeg tager altid udgangspunkt i, hvad du gerne vil, og jeg er på ingen måde forbeholden eller snobbet i forhold til ønsker, eller hvad du har behov for lige nu. Musik skal være sjovt, og man skal have lyst til at øve og flytte sig imens.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i mere end 20 år professionelt på alle niveauer og på mange instrumenter – både enkeltundervisning, sammenspilshold og klasser i folkeskolen. Jeg vil så gerne give noget af alt det, jeg har lært, videre til dig og vise dig, hvordan du kan komme videre med det, du gerne vil. Jeg finder det spændende at følge din udvikling og glæde ved musikken.