Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Hensyntagende motion hos FOF København

Styrke-balancetræning – via sundhedscenter

Holdet er for dig, som har deltaget i et genoptrænings- eller balanceforløb i Gentofte Kommune, eller for dig der af andre grunde har brug for denne træning.

På holdet arbejder vi med forskellige balance- og fokuseringsøvelser. Vi arbejder med at forøge styrken i ben og overkrop, og samtidig arbejder vi med smidigheds- og koordinationsøvelser.

Vi benytter træningsmaskiner, balancepuder, håndvægte, elastikker mv. Øvelserne foregår både stående og siddende. Der er ribber og en barre i lokalet, så der er altid mulighed for at støtte sig til noget, når der er behov for det under træningen.

Holdene er små, så der er god tid til individuel vejledning, og der er også tid til pauser undervejs.

Formålet med træningen er, at du får en bedre balance og dermed kan bevæge dig mere frit, samtidig med at du forebygger faldulykker.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.01.2024 14:00-15:10 Mitchellsstræde Marianne Berg Thomsen
2 Torsdag 18.01.2024 14:00-15:10 Mitchellsstræde Marianne Berg Thomsen
3 Torsdag 25.01.2024 14:00-15:10 Mitchellsstræde Marianne Berg Thomsen
Se alle Se færre
Marianne Berg Thomsen underviser hos FOF København
Underviser

Marianne Berg Thomsen

Uddannelse: Uddannet bevægelsespædagog i gotvedgymnastik. Jeg har derudover deltaget i en del kurser og efteruddannelser i bl.a. KOL,- Osteoporosetræning, varmtvands-, og styrketræning m. m.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011, og har derudover erfaring fra flere workshop.

Andet: Jeg underviser i en bred palet: Træning imod knogleskørhed, gotvedgymnastik, balance, styrketræning i maskiner og på gulv, varmtvandstræning, Blid Yoga/Yin Yoga og ryg- og hjertetræning. 
Jeg oplever en stor glæde og fornøjelse ved at undervise, i bevægelse og formidle det videre til mine kursister. Bliv klogere på din krop og træning og få den nyeste viden på en inspirerende måde. Så kom og få gang i kroppen, mere overskud og energi til din hverdag.