Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Hensyntagende motion hos FOF København

Kom videre efter stress med yoga – via sundhedscenter

Undervisningen er til dig, der ønsker at lave yoga for at fastholde eller genopnå ro og balance i krop og sind. Forvent ikke en masse kreative, akrobatiske stillinger, men snarer en dyb og vedvarende effekt på krop og sind gennem blide og rolige åndedrætsøvelser og yogastillinger, hvor vejrtrækningen og nervesystemet vil være i centrum.

Tidligere yogadeltagere udtaler, at de sover bedre, føler sig mere rolige, får mere overskud og energi i hverdagen og en bedre kontakt til deres egen krop.

Kendskab til yoga er ikke nødvendigt for at deltage.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.01.2024 16:30-18:00 Sundhedshus Nørrebro Mia Skjoldager
2 Torsdag 01.02.2024 16:30-18:00 Sundhedshus Nørrebro Mia Skjoldager
3 Torsdag 08.02.2024 16:30-18:00 Sundhedshus Nørrebro Mia Skjoldager
Se alle Se færre
Mia Skjoldager
Underviser

Mia Skjoldager

Uddannelse: Jeg er uddannet yinmind yogalærer, eksamineret kranio-sakral terapeut og registreret alternativ behandler samt organmassage terapeut. 

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er uddannet lærer i idræt og dansk som andetsprog, hvor jeg har arbejdet indenfor specialundervisning siden 2008 med særlig fokus på elever med ADHD, AFS, OCD, Tourettes og angst. 

Undervisningserfaring: Jeg har klinik på Amager, hvor jeg har klienter, der er sygemeldt med stress og stressrelaterede problematikker. Jeg underviser i yin yoga og afspænding for deltagere med stress og hjernerystelse på Amager.

Andet: Jeg lægger vægt på, at der skal være en tryg og rar stemning, hvor der er plads til at være dig. Jeg vil i min undervisning have fokus på at skabe ro i nervesystemet, kroppen og sindet. Gennem blide stræk og mindfulness vil vi arbejde med bindevæv, kropsbevidsthed, vejrtrækning og ro.

Læs mere på jinjoo.dk.