Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær Arabisk hos FOF København

Arabisk – levantisk dialekt – niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til arabisk - levantisk dialekt, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i arabisk niveau A1 eller A1+?

Forudsætninger svarende til ca. 50 lektioners undervisning.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi bygger videre på det, vi har lært på tidligere niveauer. Vi udvider ordforråd, arbejder grundigt med grammatikken og fører samtaler på arabisk, hvor vi arbejder med at sprogbrugen bliver så korrekt som muligt. Vi læser bl.a. avisartikler, ser små videoer og hører lydklip. Teksterne vil fortsat være med latinske bogstaver og undervisningsmaterialet vil være på engelsk. Undervejs vil du også få et indblik i den arabiske kultur.

Hvem er målgruppen?

Arabisk – levantisk dialekt niveau A2 er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater.  

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.02.2024 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Elisabeth Moestrup
2 Torsdag 29.02.2024 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Elisabeth Moestrup
3 Torsdag 07.03.2024 17:00-18:40 KBH K, Fiolstræde Elisabeth Moestrup
Se alle Se færre
Basma Shahin underviser hos FOF København
Underviser

Basma Shahin

Uddannelse: Cand.mag. i mellemøststudier (2015) samt en bachelor i arabisk fra Københavns Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg flyttede til København i 2005, efter jeg blev gift med en dansk mand, og har boet på Nørrebro siden da. I Damaskus, hvor jeg voksede op og læste engelsk litteratur på Damaskus Universitet, begyndte jeg at undervise i arabisk for mine venner fra Europa og USA. Der gik det op for mig, hvor vigtigt det er at kommunikere og være sammen med andre mennesker med forskellige baggrunde. Min drøm om at rejse til Europa for at opleve nye kulturer, møde nye mennesker og ikke mindst lære nye sprog, blev større, indtil jeg rejste hertil i 2005 med min mand. Jeg er meget taknemmelig for at være havnet her i Danmark, fordi det at rejse og møde nye mennesker har haft en stor indflydelse på mig og har beriget mit horisont på en positiv måde, både som person og som underviser.

Undervisningserfaring: Jeg har både undervist i moderne standardarabisk og levantisk dialekt på forskellige niveauer og har også
undervist både privat- og holdundervisning i mere end to årtier. Udover det har jeg erfaring med at undervise folk fra forskellige områder og aldersgrupper. Jeg har undervist forskellige steder som f.eks. på Københavns Universitet, gymnasium, aftenskole og IMS (International Media Support). Jeg skræddersyr gerne kurserne og har også tidligere udviklet undervisningsmateriale til mine elever.

Andet: For mig er det vigtigt, at der lægges meget vægt på interaktionen mellem eleverne og underviserne, behov og mål samtidig med at det skal være sjovt, spændende og ikke mindst lærerigt at lære nyt sprog.