Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.

Guidet tur på Copenhagen Photo Festival

Kom med på en guidet omvisning på Copenhagen Photo Festival i juni 2024.

Kunstformidler Camilla Rohde Madsen fra Nammagorium arrangerer i samarbejde med Copenhagen Photo Festival i alt ni guidede omvisninger, hvor du kan få en kunstoplevelse ud over det sædvanlige i Copenhagen Photo Festivals unikke udstillingspark på Refshaleøen.

Sammen med Camilla Rohde Madsen får du mulighed for at gå på opdagelse i de udstillinger, der udfolder sig i utraditionelle grønne rammer langt fra museernes traditionelle hvide vægge. Det er alletiders mulighed for at at få en anderledes, taktil og nærværende kunstoplevelse med fotografiet i centrum.

Årets tema er »entanglement«, og det udfoldes i fem spændende udstillinger: fire soloudstillinger og én gruppeudstilling, der viser værker af i alt 15 udvalgte internationale fotografer. Udstillingerne behandler tematikker som klima, teknologi, fremtid, identitet, lokalsamfund og meget mere. Du vil opleve både nye og klassiske fototeknikker og en bred vifte af fotografiske genrer fra portrætfotografi og fotojournalistik til kunstfotografi.

Før og efter omvisningen er du naturligvis velkomen til at nyde de øvrige udstillinger eller tanke op på lidt køligt at drikke i Copenhagen Photo Festivals bar-og loungeområder.

Værd at vide

Der er plads til 20 personer pr. omvisning. Prisen for omvisningerne er eksklusiv entré til festivalen. Billetprisen for tilmeldte til rundvisningen er 100 kr. og købes på stedet.

Mødested: Billetdisken i udstillingsparken på Refshaleøen, Refshalevej 173a, 1432 København K.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.06.2024 14:00-15:30 Udstillingsparken Refshaleøen Camilla Rohde Madsen
Foredrag og debat hos FOF København
Underviser

Camilla Rohde Madsen

Uddannelse: Jeg har læst SPRØK på CBS og kunsthistorie på Københavns Universitet.

Undervisningserfaring: Siden 1994 har jeg arbejdet i den danske kunstbranche, og jeg arbejder nu som kunstformidler og kunstrådgiver/indkøber i firmaet Nammagorium.

Andet: Hør hvad tidligere deltagere på mine hold fortæller på nammagorium.com