Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Håndvægte til træning

Træning til hele kroppen

Kom og træn hele kroppen

Du får sved på panden og smil på læben.
Vi kommer hele kroppen igennem, og nogle gange går vi i dybden med et kropsligt område og afslutter timen med en afspænding. Niveauet tilpasses til deltagerne på holdet, og der tages hensyn til den enkeltes behov, så alle kan være med.

Øvelserne gavner det naturlige bevægelsesmønstre og kan overføres i din dagligdag. Vi arbejder med de store muskelgrupper og med holdningsmusklerne, som typisk er de svageste. Øvelserne kan på den lange bane være med til at styrke balancen og koordinationen samt give mere energi til hverdagen. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 10:45-11:55 Arena Assens Linda Michaély Skafte
2 Mandag 09.09.2024 10:45-11:55 Arena Assens Linda Michaély Skafte
3 Mandag 16.09.2024 10:45-11:55 Arena Assens Linda Michaély Skafte
Se alle Se færre

Linda Michaély Skafte

Jeg hedder Linda Michaély Skafte, og jeg støtter deltagerne i at komme fra hovedet og ned i kroppen. På mine hold bevæger man sig med nærvær, hvilket beroliger nervesystemet og skærper opmærksomheden. Nærværet gør det muligt for den enkelte at lære at være opmærksom og ændre på bevægelsen, hvis man har gener eller kompenserer. Om du er ung, gammel, begynder eller øvet, så tilpasser jeg øvelserne til den enkelte deltager.
Jeg er glad for at undervise og øge deltagernes kropsbevidsthed både fysisk, psykisk og socialt. Mange af mine øvelser gavner det naturlige bevægelsesmønster og kan overføres i deltagernes dagligdag. 
Siden min Yogauddannelse i 2002 har min passion været at undervise deltagerne, så de mærker, hvad nærvær giver dem i øvelserne. Uddannelserne til pilatesinstruktør og psykomotorisk teraupeut har ligeledes styrket min passion. Jeg brænder for at give deltagerne mulighed for at lære deres krop at kende. 

Som underviser er jeg rolig, autentisk og har let til latter. Jeg glæder mig til, at du kommer på mit hold og bliver fyldt med motionens glæde og velvære.