Skip to content
Havekursus om den spiselige have i FOF Nordsjælland

Køkkenhaven

Køkkenhaven

Foredrag, workshop og FrøPopUp med max. 10 deltagere.

Fra jord til bord. Der er en grundlæggende tilfredsstillelse ved selv at dyrke den mad, man skal spise. At dyrke spiselige planter i stedet for græsplæne. At spare penge på madbudgettet og at hente friske grøntsager få meter fra køkkenet – og gerne hele året igennem.

Dette foredrag og efterfølgende workshop er en rejse gennem den mangfoldighed af spiselige planter, vi kan dyrke i vores egne haver. Frugt, bær, nødder, rodfrugter, grøntsager, stauder, blomster og svampe kan også gro i den nemme have, den lille have eller blot til altanen.

Der vil være fokus på både flerårige og enårige planter og introduktion til skovhaver, permakultur og NoDig-dyrkning. Vi skal snakke om jeres egne haver samt FrøPopUp, hvor man kan få nogle frø med hjem. Underviser Annemarie Sørensen er, udover at være hortonom og havearkitekt, også aktivt medlem af Frøsamlerne, som netop gør et arbejde for at bevare gamle og mere specielle, spiselige planter.

Værd at vide

Workshoppen henvender sig både til nybegyndere og mere erfarne haveejere. Der vil blive sendt infomateriale ud før workshoppen.

For en dybere forståelse for jord, kompost og gødskning, anbefales det at deltage i foredraget: Jord, kompost og gødskning.

Publikum til foredrag ved FOF København

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag