Skip to content
Foredrag om rummet hos FOF København

Jord, kompost og gødskning

Kom og bliv klogere på de grundlæggende og praktiske ting omkring jord, kompost og gødning, så du kan optimere vækstforholdene for havens planter. Få et indblik i den levende, gode jord.

Uanset om du vil dyrke grøntsager eller prydplanter, så har det en betydning, hvilken jordtype du har i haven. Jordens struktur og dens indhold af næringsstoffer betyder meget for, hvordan planterne trives. Har du en problemjord, så kan den heldigvis forbedres.

Foredraget sætter også fokus på kompostering, gødningsforhold og den rette jord til plantekasser og højbede. Der vil også være praktisk demonstration af forskellige jordtyper og deres sammensætning. Du er velkommen til selv af tage en jordprøve med.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 06.03.2025 19:00-21:00 FOF Huset, Ordrup Annemarie Sørensen
Underviser

Annemarie Sørensen

Gartner-datter og uddannet hortonom fra den gamle Landbohøjskole samt med div. kurser inden for havearkitektur.

Annemarie har undervist hos FOF i ca. 20 år med alt fra foredrag om havekunstens historie til intensive kurser, hvor der undervises i at designe egen have.

Har siden 1996 været selvstændig med firmaet Hortea HaveDesign, som tilbyder havevandringer, konsulentbistand inden for f.eks. beskæring, have- og planteplaner samt kreativ vedligehold og anlæg af haver med fokus på beplantning.

Annemarie har et bredt erfaringsgrundlag for at give sine kursister det bedste udbytte mht. viden om haver og planter.