Skip to content

Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.

Opgør med sundhedsmyterne!

Til dette foredrag får du sandheden om, hvordan du spiser dig til øget sundhed og styrke!

Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis du ønsker at styrke dit immunforsvar og holde sygdomme, skader og skavanker stangen.

Desværre gør en masse myter og misforståelser på området, at der ofte hersker mere forvirring end handlekraft hos dem, der vil have gavn af at spise anti-inflammatorisk. Det råder vores foredrag bod på ved at rette sigtekornet mod de største myter og skyde dem i sænk, så du kan begive dig sikkert ud på den anti-inflammatoriske rejse.

Vi kommer bl.a. ind på disse spørgsmål og myter:

  • Er gluten med til at nære min inflammation?
  • Må jeg koge mine grønsager, eller taber de al deres næring?
  • Hvordan er det egentlig med mejeriprodukter i den anti-inflammatoriske kost?
  • Er alle nødder sunde?
  • Er indsatsen spildt, hvis jeg en dag afviger fra rammerne?
  • Hvor hurtigt kan jeg forvente en effekt af indsatsen?
  • Og mange, mange flere …

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 19.03.2025 19:00-21:00 Gladsaxe Hovedbibliotek Martin Kreutzer
Foredragsholder

Martin Kreutzer

Ernæringsekspert Martin Kreutzer hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren »Den store antiinflammatoriske kostguide« og »Velsmurt – spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led«) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel "rotte" i faget sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.

Se Martin Kreutzers online foredrag om antiinflammatorisk kost i karantænetider: Martin Kreutzer – Antiinflammatorisk kost