Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

TegneCamp for børn fra 10 år – ugekursus i sommerferien

Kom med på tegnecamp i sommerferien! For børn fra 10 år (uden forældre) – begyndere og letøvede.

Her kan du fordybe dig, bruge fantasien og eksperimentere med forskellige tegnemetoder, som er sjove og lærerige. Mød andre børn, der også elsker at tegne. En af dagene tager vi ud og tegner i det fri, hvis vejret tillader det.

Tegnekusus Tegnekusus

Medbring

Madpakke, drikkevarer, A4-tegneblok, 2b og 6b blyant, farveblyanter, viskelæder, knetgummi, kulstift, blyantspidser og evt. tusch.

Værd at vide

Ved tilmelding bedes du notere barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 01.07.2024 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Kristine Mogensen
2 Tirsdag 02.07.2024 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Kristine Mogensen
3 Onsdag 03.07.2024 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Kristine Mogensen
Se alle Se færre
Kristine Mogensen underviser hos FOF København
Underviser

Kristine Mogensen

Uddannelse: Cand. arch., Kunstakademiets Arkitektskole. Efteruddannelse i visuel kommunikation, Danmarks Mediehøjskole.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har altid elsket at tegne, jeg elsker at tale om tegninger og at undervise i tegning. Jeg er selv billedkunstner og underviser til daglig i billedkunst, arkitektur og design ved kunstskoler. Jeg har stort kendskab til farvelære, forskellige tegneteknikker, som perspektivtegning, genstandstegning og frihåndstegning. Teknikker jeg bruger i mit eget kunstneriske arbejde, men som jeg også bruger aktivt i min undervisning.

Undervisningserfaring: Min oplevelse er at visuelle udtryk skaber glæde der danner fællesskab i alle aldre. Jeg har mere end 11 års undervisningserfaring i tegning og billedkunst. Jeg har undervist elever i forskellige aldre, skoleklasser i diverse workshops, samt unge, voksne og pensionister på kunstskoler. I min undervisning vil jeg møde eleverne dér, hvor de er og gennem forskellige tegneøvelser udvikle deres tegneevner og dermed skærpe deres lyst og glæde ved at tegne.

Andet: Jeg brænder for at undervise og glæder mig helt vildt til at dele min egen glæde og lyst til at tegne med kursisterne i et trygt og hyggeligt læringsmiljø. Se evt. min hjemmeside for yderlig information og inspiration: kristinemogensen.dk