Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Voksen/barn gymnastik – 2-3 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed. Bevægelse og gymnastik for børn sammen med voksne er fysisk som psykisk af stor betydning for børnenes udvikling.

Praktisk gymnastiktøj og gymnastiksko med skridsikker sål eller bare tæer.

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 24.02.2024 09:00-09:45 Engelsborgskolen Birgitte Skands
2 Lørdag 02.03.2024 09:00-09:45 Engelsborgskolen Birgitte Skands
3 Lørdag 09.03.2024 09:00-09:45 Engelsborgskolen Birgitte Skands
Se alle Se færre
Birgitte Skands underviser hos FOF København
Underviser

Birgitte Skands

Uddannelse: Cand.pæd. i pædagogisk filosofi (Aarhus Universitet, 2017). Uddannet danser og koreograf fra The Juilliard School of Performing Arts i New York – 4-årig professionel konservatorieuddannelse. Uddannet idrætslærer (Frederiksberg Seminarium, 2006) og uddannet hos Lotte Kærså på Rytmisk Musik Konservatorium i leg, musik og bevægelse.

Andre faglige kvalifikationer: Ballet (voksen, ung, barn).

Undervisningserfaring: Jeg er mangesidet underviser indenfor bevægelse, dans, motionsgymnastik, sang og bevægelse, ballet og contemporary dans. Jeg har stor erfaring indenfor familiedans samt voksen/barn-gymnastik. Gennem 25 år har jeg med stor glæde undervist både voksne, unge og børn, og jeg har faciliteret workshops og skabt huskunstnerforløb på skoler, børnehaver, danseskoler, aftenskoler, biblioteker og kulturhuse såvel som på professionelle danseskoler.

Andet: I mine voksen/barn-gymnastiktimer lægger jeg vægt på at skabe et trygt, musikalsk og glædesfyldt rum med kreativitet, leg, fantasi og bevægelse. Der indgår sange, rytme, lege, hop og spring over gulv såvel som stille stunder. Glæden ved at danse, synge, bevæge sig og have det sjovt sammen er det vigtigste.