Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Voksen/barn gymnastik – 2-3 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed. Bevægelse og gymnastik for børn sammen med voksne er fysisk som psykisk af stor betydning for børnenes udvikling.

Praktisk gymnastiktøj og gymnastiksko med skridsikker sål eller bare tæer.

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 21.02.2024 16:30-17:15 Skolen på La Cours Vej Astrid Bak Brauer
2 Onsdag 28.02.2024 16:30-17:15 Skolen på La Cours Vej Astrid Bak Brauer
3 Onsdag 13.03.2024 16:30-17:15 Skolen på La Cours Vej Astrid Bak Brauer
Se alle Se færre
Astrid Bak Brauer
Underviser

Astrid Bak Brauer

Uddannelse: Jeg har uddannet springgymnastikhjælpetræner hos DGI. Derudover har jeg gået på to højskoler, hvor jeg har haft fag i scenekunst, teater, mental sundhed, motion og kost. Endelig er jeg under uddanelse som tekstilformidler på Campus Carlsberg.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har haft job som pædagogmedhjælper i vuggestue, børnehave, fritidshjem og som børnepasser.  

Undervisningserfaring: Jeg har undervist som springgymastikmedhjælper, spejderlederhjælper og tekstilunderviser. Derudover er jeg vokset op med en mormor, der har undervist i familiegymastik det meste af mit liv, og her har jeg også både deltaget og hjulpet til. 

Andet: Jeg har selv deltaget på flere gymnastikhold med min niece og nevø, som også har givet mig indsigt i, hvordan man skaber en sjov og lærerig oplevelse for både børn og voksne.