Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Voksen/barn gymnastik – 3-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed. Bevægelse og gymnastik for børn sammen med voksne er fysisk som psykisk af stor betydning for børnenes udvikling.

Praktisk gymnastiktøj og gymnastiksko med skridsikker sål eller bare tæer.

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.02.2024 17:25-18:10 Lergravsparkens Skole Marie Vlkova
2 Tirsdag 05.03.2024 17:25-18:10 Lergravsparkens Skole Marie Vlkova
3 Tirsdag 12.03.2024 17:25-18:10 Lergravsparkens Skole Marie Vlkova
Se alle Se færre
Marie Vlkova underviser hos FOF København
Underviser

Marie Vlkova

Undervisningserfaring: Jeg har flere års undervisningserfaring fra motorikhold og springgymnastik for både begyndere og på konkurrenceniveau – særligt for børn og unge. Derudover har jeg har undervist i yoga siden 2020. Jeg forstår vigtigheden af at skabe et inkluderende og støttende miljø, hvor alle deltageres behov bliver mødt, uanset erfaringsniveau.

Jeg har altid dyrket gymnastik, dans, fitness og senest yoga. Det har gjort mig så meget godt altid at bruge min krop, og det er en kvalitet og glæde, jeg gerne vil give videre til børn såvel som voksne. Jeg er af den overbevisning, at krop, psyke og sjæl hænger unægtelig sammen, så når vi bevæger kroppen, bevæger vi sindet. Under yogaen guider vejrtrækningen dig igennem et flow, hvor du særligt kan opleve mange følelser, når vi løbende løsner op i led og muskler, og dermed løsner op for følelser og tanker. Men det er netop det, som gør yoga helt fantastisk.

Uddannelse: Jeg læser til psykomotorisk terapuet på Københavns Professionshøjskole. Derudover er jeg uddannet yogainstruktør i 2019.