Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Voksen/barn gymnastik – 3-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed. Bevægelse og gymnastik for børn sammen med voksne er fysisk som psykisk af stor betydning for børnenes udvikling.

Praktisk gymnastiktøj og gymnastiksko med skridsikker sål eller bare tæer.

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.04.2024 16:50-17:35 Søborg Skole Vibeke Winter
2 Torsdag 02.05.2024 16:50-17:35 Søborg Skole Vibeke Winter
3 Torsdag 16.05.2024 16:50-17:35 Søborg Skole Vibeke Winter
Se alle Se færre
Vibeke Winter underviser hos FOF København
Underviser

Vibeke Winter

Uddannelse: Jeg er uddannet fyioterapeut i 1983 og har siden taget kurser i børnemotorik. Har arbejdet på hospital, klinik og med børnemotorik.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har gennem 25 år været ansat i Gentofte Kommune med ansvaret for motorikken for børn mellem 0 og 7 år. Kommunen havde et tilbud hvor forældre – gratis – kunne gå til motorik med deres børn i en stor gymnastiksal. Jeg har firmaet Børn og Motorik, hvor jeg holder oplæg om motorik på forældre- og personalemøder i daginstitutioner og for børnehaveklassebørn. Jeg holder kurser i motoriskscreening i daginstitutioner og skoler og har hold for motorisk usikre børn mellem 0 og 7 år. Derudover undersøger jeg også børn privat, vejleder forældre om deres børns motorik og holder oplæg om motorik på biblioteker, i kirker og på cafeer – ja, faktisk alle steder folk vil høre om motorik.

Undervisningserfaring: Jeg har over 30 års erfaring med børn og motorik og har udviklet og udgivet motoriske screeninger for børn på 10-13 måneder, 2-4 år, 4-5 år samt 0. klasse. Jeg har også udgivet 3 bøger »Leg der styrker motorikken 0-1½ år«, »-0-3 år« samt »-0-6 år«.

Andet: Jeg går utroligt meget op i, at børn har lyst til at bevæge sig. Jo mere vi leger med dem, des større er chancen for, at de får lyst til at dyrke sport og være aktive i dagligdagen. Jeg er vild med børn og har selv 4 børn og 5 børnebørn. Jeg har deltaget i Vives og Rambølls ekspertgrupper om motorik til børn i daginstitutioner. Læs mere om mit firma Børn og Motorik her: boernogmotorik.dk