Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Børn elsker at bage, og på kurset skal vi bage lækre brød og kager med forskelligt drys og fyld. Vi starter kurset med at bage brød til vores egen frokost, der giver god inspiration til madpakken.
Men ingen bagedag uden kager! Underviseren tilrettelægger hvilke kager og brød vi bager, og det kan f.eks. være hvordan man bager knækbrød, kiks, amerikanske cookies eller en lækker saftig brunsviger. Kagerne vælges bl.a. ud fra sæson.
Undervejs får I tips til, hvordan brød og kager bliver velsmagende og lækre, når I skal gentage det derhjemme efterfølgende.
Der er fokus på de gode råvarer, og vi bruger fortrinsvis økologiske ingredienser.
Drikkevarer, viskestykker, karklud og 2-3 opbevaringsbøtter/frostposer til bagværk.
Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.