Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.
Vi skal lave sund og nem hverdagsmad. I løbet af dagen laver vi forskellige slags retter både med og uden kød, men alt sammen med opmærksomhed på sundhed, smag og tidsforbrug. Underviseren sammensætter menuen ud fra sæsonens råvarer.
Vi afslutter dagen med sammen at spise det tilberedte mad, og der er derfor kun brug for at medbringe eventuelle drikkevarer, I selv føler behov for. Der er fokus på de gode råvarer, og efter kurset kan I fortsætte derhjemme og imponere resten familien og venner med jeres kulinariske færdigheder.
Drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde og 2-3 opbevaringsbøtter til evt. madrester.
Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet.
Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 30.03.2025 | 10:00-14:10 | KBH V, Humletorvet | Glika Koutina |
Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.
Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.
Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.