Skip to content
Thailandsk madlavningskursus familie

Thailandsk køkken– voksne og børn fra 10 år

Det thailandske køkken er sundt og bredtfavnende og samtidig meget velegnet til børn, så alle kan være med.

På dette hold bliver der lagt vægt på, at både børn og voksne er inddraget i hele processen omkring madlavningen – og måske er det nemmere, end I tror! Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.

Vi tager på en rejse gennem det autentiske Thailand via madopskrifter fra underviseren. På workshoppen skal I lære at lave og smage forskellige thailandske retter. Her stifter I bekendtskab med både kendte og eksotiske thailandske retter og tilberedningsmetoder og lærer at bruge ingredienser som f.eks. ingefær, chili, koriander og tamarind. Underviseren sammensætter menuen – det kan f.eks. være supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af grønt, kylling og rejer – alt efter sæson.

På holdet er der plads og rum til alle. Vi prioriterer tiden til at lave maden på børnenes præmisser, samværet og mangfoldigheden. Vi afslutter dagen med en fælles middag, hvor vi skal smage på alle herlighederne. Efter kurset kan I fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster med alt det I har lært.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude og evt. et par opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn i bemærkningsfeltet. Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld jer derfor gerne i god tid, så I er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.03.2025 10:00-14:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Rawiwan (Kib) Phayoungwong
Rawiwan (Kib) Phayoungwong underviser hos FOF
Underviser

Rawiwan (Kib) Phayoungwong

Uddannelse: Jeg er uddannet gastronom med speciale i asiatisk madlavning. Jeg har været passioneret omkring mad og madlavning, så længe jeg kan huske, og har en særlig kærlighed til den asiatiske gastronomi, som jeg har specialiseret mig i. I alle mine måltider stræber jeg efter at balancere de fem smage – sødt, surt, salt, bittert og umami – for at skabe harmoniske og fuldendte smagsoplevelser.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for at give gode madoplevelser og ønsker at bidrage til, at kursister og deltagere både smager ægte, autentisk thai/asiatisk mad og lærer teknikkerne til selv at kunne lave det.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring fra tidligere undervisning i både voksne og børns private grupper, hvor jeg har delt ud af min viden om asiatisk madlavning.

Andet: Min mission er, i al stilfærdighed, at bringe autentiske thai-retter hjem til danskerne – enten for at give dem oplevelsen for allerførste gang eller for at genskabe smagen og stemningen fra en rejse dertil.