Skip to content
Aktiviteter for gravide og barselende hos FOF København

Rytmisk sang – mødre på barsel – daghold

Tag din lille ny på armen eller i bæreselen og syng glad og livsbekræftende pop, rock og soul sammen med andre mødre, der forstår, hvis der lige skal gives mad, skiftes ble eller puttes en soveklar baby undervejs. 

Samtidig lærer du stemmetræningsøvelser (også godt for bækkenbunden), at synge ud og få brugt kroppen, og du får masser af god energi med hjem til familien. 

Vi er 4-8 deltagere pr. hold.

Tag dit eget lille hyggetæppe med til baby til leg på gulv

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 10:00-11:40 KBH V, Humletorvet Mai Lan Doky
2 Mandag 19.02.2024 10:00-11:40 KBH V, Humletorvet Mai Lan Doky
3 Mandag 26.02.2024 10:00-11:40 KBH V, Humletorvet Mai Lan Doky
Se alle Se færre
Underviser

Mai Lan Doky

Jeg er uddannet sanger/musiker fra CIM, Paris (Institut for international musikuddannelse) og har læst musikvidenskab på Université Paris 8. Desuden har jeg læst engelsk litteratur på Sorbonne i Paris.

Andre faglige kvalifikationer: Som datteren af jazzmusikeren Niels Lan Doky er jeg vokset op i en verden præget af musik (plus caribisk musik på min mors side). Jeg har sunget og optrådt med det parisiske kor Bloom Gospel Choir og har skrevet egne sange, optrådt i mit eget navn i Paris, flere gange under Copenhagen Jazz Festival og på The Standard Jazz Club i København.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i sang, været korleder og musikvikar i 5 år på musikkonservatoriet Charles Munch i Paris.

Andet: Jeg elsker at undervise og hjælpe mine elever til at føle sig frie til at udtrykke sig gennem musikken. Min mission er at bringe din sang til ”the next level”, og få en inspirerende og opløftende oplevelse under hele processen. Hvis du kan lide r&b, pop, soul, jazz og gospel, så er min undervisning noget for dig!