Skip to content
Vandgymnastik for gravide hos FOF København

Vandgymnastik for gravide

Vandgymnastik for gravide er en sjov og yderst effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Træningen har til formål at forbedre din kondition og balance samt smidiggøre og styrke kroppens muskler. Undervisningen er en god blanding af traditionelle gymnastikøvelser, yoga og fitnessøvelser.

Vandet bruges både som hjælp, modstand og belastning, hvilket gør det til en meget effektiv træningsform. Vandgymnastik for gravide er en skånsom måde at motionere på, da vandet gør det muligt at træne på trods af svage led eller andre skader.

Hvis du ikke kan løbe på land, vil du oftest kunne løbe i vandet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 08.03.2024 17:50-18:35 Frederiksberg Hospital John Ludvigsen
2 Fredag 15.03.2024 17:50-18:35 Frederiksberg Hospital John Ludvigsen
3 Fredag 22.03.2024 17:50-18:35 Frederiksberg Hospital John Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

John Ludvigsen

Uddannelse: Jeg er uddannet i fitnessbranchen, Dansk Idrætsforbund og Dansk Svømmeforbund og er certificeret indenfor en bred vifte af motions- og bevægelsesaktiviteter. Herudover er jeg uddannet babysvømmelærer, motionsbokseinstruktør og fitnessinstruktør, samt pilates reformer hos Energii København.

Undervisningserfaring: Jeg har brugt det meste af mit liv på undervisning indenfor bevægelse og eliteidræt. Jeg underviser i stort set alt indenfor bevægelse herunder spinning, step, dans samt træning i varmtvandsbassin. Ydermere har jeg været landstræner for Dansk Svømmeunion, Dansk Triatlon Forbund og ikke mindst Dansk Handicap Idræts-Forbund, parallelt med at jeg har været cheftræner for Kvik Kastrup i 20 år og siden Ballerup Svømmeklub. I begge klubber havde jeg adskillige atleter til OL, VM og EM.

Jeg har de seneste år været træningskonsulent/underviser inden for senioridræt i kommunalt regi og lært en masse for den ældre målgruppe, som jeg nu glædeligt deler ud af på mine hold hos FOF København.

Andet: Min undervisning er karakteriseret ved, at jeg altid sætter den enkelte kursist i centrum – uanset motionsform. Herudover er jeg en underviser med humor og et smil på læben.