Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Bulletjournal hos FOF København

Papir og stof

Kreativt papir- og stofarbejde på aftenskole i København – prøv bulletjournaling, furoshiki, collage og meget andet

Er du vild med farverigt papir med smukke mønstre og teksturer? Er dine skuffer fulde af brugt gavepapir, farverige stofrester og små hæfter? Eller slapper du af med at folde og klippe-klistre?

FOF København tilbyder en række kurser, hvor du kan kaste dig over lækre tekstiler og forskellige papirteknikker. Du kan for eksempel kaste dig over furoshiki – den traditionelle japanske teknik til at transportere ting eller at pakke gaver ind. Furoshiki er et firkantet stykke indpakningsstof, som foldes og bindes på forskellige kunstfærdige måder omkring alle former for genstande (bøger, æsker, flasker) og bruges som taske, pose eller indpakning, fx til frokosten. Der findes forskellige metoder, alt efter hvilke genstande, der skal pakkes ind og hvilken effekt man vil opnå. Indpakningen kan genbruges og er dermed også en bæredygtig og miljørigtig metode.

Vi tilbyder også kurser i collage og decoupage. Her kan du lære at skabe en helhed ud fra forskellige stykker materiale. Ligesom rester fra et måltid kan være med til at skabe en ny, sublim ret, kan overskydende stumper eller nøje udvalgte stykker papir forvandle sig til et nyt, helstøbt billede.

Elsker du at skrible og lave kruseduller, kan du prøve et af vores kurser i sketch noting eller bullet journaling. Her kan du lære at få dine tanker ned på papir og strukturere din verden på en kreativ og afslappende måde.

Hvor foregår jeres kurser i papirarbejde?

Vores mange forskellige kurser i papirarbejde foregår flere steder i København.

Hvem kan deltage på kurserne i papirarbejde?

Du behøves ikke at have nogle forkundskaber for at kunne deltage i vores kurser i papirarbejde. Det vigtigste er, at du har lyst til at være kreativ!

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores forskellige kurser, hvor der arbejdes med papir, nedenfor. Her kan du også kan tilmelde dig, og skulle du have spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér