Skip to content
Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Strik – letøvede og øvede

Du kan de grundlæggende strikketeknikker, men vil gerne lære mere.

Vi går i dybden med teknikker som snoninger, hulmønstre og udvidet mønstre med flere farver. Du lærer at følge en opskrift, ændre på den, så den passer til dine mål og ideer.

Undervisningen veksler mellem individuel vejledning ud fra dine ønsker og fælles introduktion.

Information

  • Dato 18.04.2024-23.05.2024
  • Adresse Lyngby, Trissen
    Toftebæksvej 15 C, st.th.
    2800 Kongens Lyngby
  • Lokale Sylokale
  • Bemærkninger Medbring rundpinde helst nr. 4, men 3,5 eller 4,5 kan også sagtens bruges, 80 cm. Garnrester der passer til dine pinde. Eventuelt dit eget strikkeprojekt eller opskriften på det projekt du drømmer om. Påregn desuden yderligere udgift til garn samt 50 kr. til kompendie vedr. aktuelle mønstre og beskrivelser, individuelle mønsterark, prøvegarner, maskesnøre, maskemarkører og andet relevant tilbehør, tilpasset det vi arbejder med.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 18.04.2024 17:30-20:05 Lyngby, Trissen Jytte Pallisgaard
2 Torsdag 25.04.2024 17:30-20:05 Lyngby, Trissen Jytte Pallisgaard
3 Torsdag 02.05.2024 17:30-20:05 Lyngby, Trissen Jytte Pallisgaard
Se alle Se færre
Underviser

Jytte Pallisgaard

Uddannelse: Jeg er uddannet pædagog i 1986 og ’strikdesign – håndværk og formidler’ i 2019.

Andre faglige kvalifikationer: De seneste 15 år har strik været en dejlig stor del af mit liv. I maj 2019 blev jeg færdiguddannet på uddannelsen ’strikdesign – håndværk og formidler’ fra Københavns Professionshøjskole. Jeg har mit eget lille firma, der hedder Jytte Pallisgaard. Her arbejder jeg med design, og jeg tilbyder strikkeundervisning og længere kurser, workshops og strikkecaféer hjemme i privaten i Helsingør, på biblioteker og på forskellige strikkefestivaller. Derudover syr jeg strikketasker og andet tilbehør af genbrugsmaterialer.

Undervisningserfaring: Jeg er uddannet pædagog og har tidligere arbejdet som børnehaveklasseleder i 23 år, og jeg nyder at undervise. De sidste tre år har jeg undervist i strik hos FOF og rundt i landet på forskellige strikkefestivaler.

Andet: Jeg er gæstedesigner hos Geilsk, Karen-Dittes garn, Önling og Familien Davidsen. Hvis du møder mig ude i strikkeverdenen som underviser eller deltager, i de mange dejlige tilbud der findes, så kom endelig og hils på og få en snak.

Hjemmeside: jyttepallisgaard.blogspot.com/