Skip to content
Skjortekursus FOF København

Begyndersyning – helt fra bunden

Drømmer du om at komme i gang med at sy? Så kom med på dette endagskursus i syning!

Symaskinen er et helt genialt værktøj, og du vil lære alle de indledende øvelser som trådning osv. Du lærer, hvad der skal til for at styre maskinen, så den syr pænt og lige, og hvad man kan gøre ved de forskellige problemer, der opstår undervejs.

Når du føler dig fortrolig med maskinen, vil kurset byde på en masse små projekter i forskellige sværhedsgrader, som du kan øve dig på. På den måde kommer du hjem med flere færdige, små produkter og masser af mod på at sy videre.

Værd at vide

Diverse materialer stilles til rådighed på kurset (se bemærkninger under hvert enkelt hold nedenfor). Hvis du selv har stof, du gerne vil sy af, må du selvfølgelig gerne medbringe det.

Der er symaskiner på stedet, men har du selv en, så tag den meget gerne med, så du kan blive fortrolig med den. Det kan dog ikke forventes, at underviser er bekendt med alle detaljer vedr. alle mærker og modeller.

Information

  • Dato 28.04.2024-28.04.2024
  • Adresse KBH V, Humletorvet
    Humletorvet 27, 1.sal
    1799 København V
  • Lokale Syning
  • Bemærkninger Alle materialer stilles til rådighed på kurset. Vi vil primært arbejde i smukke vintagetekstiler, men hvis man selv har stof, man gerne vil sy af, må man selvfølgelig gerne medbringe det. Der er symaskiner på stedet, men du er velkommen til at medbringe din egen for at blive mere fortrolig med den. Det kan dog ikke forventes at underviser er bekendt med alle detaljer vedr. alle mærker og modeller.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 28.04.2024 10:00-16:15 KBH V, Humletorvet Anna Melander
Anna Melander – underviser hos FOF København
Underviser

Anna Melander

Uddannelse: Master i beklædningsdesign fra Designskolen Kolding i 2008.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har arbejdet i mode -og designbranchen, siden jeg blev færdiguddannet, og har indgående kendskab til alle dele af designprocessen. Jeg har primært arbejdet for virksomheder med fokus på bæredygtighed og har erfaring med hvilke problemstillinger, løsninger og dilemmaer, man møder, når man arbejder i det felt. Jeg har min egen lille virksomhed, Atelier AM, hvor jeg producerer beklædning og boliginteriør med fokus på upcycling og plantefarve. Farverne får jeg fra de farveplanter, jeg dyrker i min egen have, og dem jeg finder i naturen. Jeg kender derfor planternes cyklus indgående fra frø til farve og kan også guide i sankning af farveplanter i naturen i forhold til voksesteder og blomstringstidspunkt.

Undervisningserfaring: Jeg er fast underviser på højskole i plantefarve og har desuden afholdt flere kortere kurser/workshops for både voksne og børn. Jeg er fuldstændig forelsket i plantefarve og er vild med at formidle det. De øjeblikke, hvor man i fællesskab løfter materialerne op af gryden og ser planternes magi udspille sig for øjnene af en, er fantastiske.

Andet: Se også min instagram @anna_melander.