Skip to content
Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Mønstertilretning – lige uger

Kender du det at stå med et købt mønster, som du gerne vil passe lidt til? Eller har du et grundmønster, hvor du har lyst til at ændre på nogle detaljer, f.eks. lommer? Eller måske vil du bare gerne tilpasse til din egen størrelse eller tilføje dine egne designs?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi med mønstertilretning, og du får mulighed for at få kompetent hjælp og vejledning i hele processen.

Du vil til slut stå med et mønster, du er klar til at opsy.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 13:00-15:35 Lyngby, Trissen Kirsten Rømer
2 Mandag 19.02.2024 13:00-15:35 Lyngby, Trissen Kirsten Rømer
3 Mandag 04.03.2024 13:00-15:35 Lyngby, Trissen Kirsten Rømer
Se alle Se færre
Underviser

Kirsten Rømer

Uddannelse: Jeg er uddannet håndarbejdslærer med hovedfag i syning og strik fra Skals Fagseminarium samt lærer og designer fra Designinstituttet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har taget flere efteruddannelseskurser – bl.a. inden for udvidet tilskæring og undertøj.

Undervisningserfaring: Jeg begyndte at undervise i håndarbejde i slutningen af 1990’erne og jeg har undervist på aftenskole i mange år.

Andet: Jeg har siden 2010 haft selvstændig virksomhed, hvor jeg løser vidt forskellige specialopgaver inden for beklædning. Jeg er meget optaget af, at tøj skal føles behageligt at have på, så vi kan holde fokus på at være til stede i nuet – i stedet for at rette på vores tøj! Jeg gør mig umage for at undervisningen, processen og håndværket bliver en god oplevelse.